Kedves Látogató!

Cégünket, a VEKI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-t - figyelemmel az Európai Unióhoz történt csatlakozásunkkal egy időben hatályba lépett közbeszerzési törvényben foglalt új játékszabályokra - 2004. május 3-án alapítottuk. Célunk, hogy szakértőink hatékony és naprakész szolgáltatást nyújtsanak a közbeszerzés szereplőinek úgy az ajánlatkérői, mint az ajánlattevői (és alvállalkozói) oldalon. Eddigi tevékenységünk alapján felelősséggel vállaljuk az áru, illetve szolgáltatás beszerzésekben való közreműködést.

Örömünkre szolgál, hogy Társaságunk megalakulása óta segítségére lehettünk számos, a közlekedés területén működő vállalkozásnak és hiszünk abban, hogy minőségi szolgáltatásaink és értékarányos megbízási díjaink további feladatokat és Üzletfeleket hozhatnak számunkra.

Reméljük, hogy napi munkájuk során segítségükre lesznek azon kigyűjtött információink, melyeket hasznos tudnivalók néven foglaltunk össze. Amennyiben gyorsan elő kell húzni a hatályos jogforrásokat, tegyék ezt a joganyagok segítségével. Az aktuális hírek, a hazai és a közösségi közbeszerzés legfrissebb információi a hasznos linkek útján érhetőek el.

Kérjük, ismerkedjen meg cégünk történetével, eddigi Partnereinkkel, tekintse meg szolgáltatásaink kínálatát, és ha sikerült felkeltenünk érdeklődését, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba! Megkeresésével megtisztel bennünket, elérhetőségeink bármelyikén szívesen állunk az Ön rendelkezésére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 7.30-tól 16.00-ig, pénteken 7.30-tól 14.00-ig.

Üdvözlettel,

A VEKI Kft. munkatársai